Bilgeliğe Yolculuk...
PMYO Bilgisayar Programcılığı Programı

Bilgisayar Programcılığı Programı Mezun-Öğrenci Buluşması

08/12/2022 22:27:46 - 08/12/2022 22:27:46 - 533 Okunma

Pınarhisar Meslek Yüksekokulu mezun öğrencileri, mevcut öğrenciler ile Mezun Kürsüsü 2022 Aralık etkinlikleri kapsamında bir araya geldi.

Öğr. Gör. Dr. Murat ASLANYÜREK moderatörlüğünde 8 Aralık 2022 tarihinde saat 14:00’da çevrimiçi olarak yapılan söyleşiye Öğr. Gör. Emine ÖZDİL, Öğr. Gör. Selçuk ÖZKAN, Öğr. Gör. S. Mehtap İZMİRLİ AYAN, 2012 yılı mezunu Ertuğrul DAĞLI ve 2015 yılı mezunu Sezgin KOÇ ve mevcut öğrencilerimiz katıldı.

Burgan Bank’ta yazılım uzmanı pozisyonunda çalışan DAĞLI, programlama dili öğrenirken proje odaklı çalışmanın önemini vurgularken, Mubea’da Bilişim Sistemleri Yöneticisi pozisyonunda çalışan KOÇ ise kişilerin düşündüğü şeyleri koda dönüştürmenin öneminden bahsetti.

Mezun öğrencilerimiz ayrıca iş dünyasının yeni mezun öğrencilerden beklentilerini ve öğrencilerimizin kendilerini nasıl geliştirebilecekleri ile ilgili deneyimlerini aktardıktan sonra mezun öğrencilerimize yöneltilen sorular ardından söyleşi sona erdi.

mezun kürsüsü klu pmyo kariyer klu

Mezun Kürsüsü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.