Bilgeliğe Yolculuk...
PMYO Bilgisayar Programcılığı Programı

Bilgisayar Programcılığı Programı Mezun Kürsüsü Etkinliği Yapıldı

22/12/2023 19:51:47 - 23/12/2023 19:51:47 - 295 Okunma

Kırklareli Üniversitesi Kariyer Merkezi tarafından düzenlenen Mezun Kürsüsü Etkinliği kapsamında Pınarhisar Meslek Yüksekokulu mezun öğrencileri, mevcut öğrenciler ile bir araya geldi.

Dr. Öğr. Üyesi Murat ASLANYÜREK moderatörlüğünde 22 Aralık 2023 tarihinde saat 14:00’da çevrimiçi olarak yapılan söyleşiye Öğr. Gör. Emine ÖZDİL, Öğr. Gör. S. Mehtap İZMİRLİ AYAN, 2015 yılı mezunlarından TebArf Teknoloji Yazılım Uzmanı Cengiz Atila, hepsiburada.com Yazılım Uzmanı Furkan ARSLAN ve mevcut öğrencilerimiz katıldı.

Mezun öğrencilerimiz iş dünyasının yeni mezun öğrencilerden beklentilerini ve öğrencilerimizin kendilerini nasıl geliştirebilecekleri ile ilgili deneyimlerini aktardılar. Mezun öğrencilerimize yöneltilen soruların ardından söyleşi sona erdi.

mezun kürsüsü klu pmyo kariyer klu

Mezun Kürsüsü
Telefon Tablet Bilgisayar Bu website tüm cihazlarla uyumludur.